Blogger Templates

happy birthday adik adik !

aifa shimkin
ayna aqilah
           
aifa. aduh nyonya ni. rindu die sangat laa. 1st time knl nyonya ni time form 5, time tuu pulak die form 3. kenal die dekat court badminton in serikandi hall (klo tak silap laa). time tuu aku ade jawatan dlm club. then tetibe time training, nyonya ni datang dgn kawan die kat aku. die ckp name die takde dlm list, so aku check arr. then aku bincang dgn jasmine (time tuu die jd presiden club). then start from that, aku jd rapat dgn nyonya ni. ade kisah antare aku ngn nyonya ni, tp biarlah kitorg je yg tau. HAHAHA :D semoga die dapat results yang cemerlang utk SPM 2011. insyaAllah, amin ! :)

           ayna. eeeeee ! aku syg giler laa ngn budak kecik ni. die ni neighbour aku, her house just 1oo metres from my house. kitorg gi high school yg same pulak tuu. pagi pagi, aku slalu gi skolah tumpang kete die (sebab daddy aku sngt busy nak hantar aku gi school). aku ingt lagi mama die mintak tolong aku sumthing after hantar aku gi school,

auntie : "alia, tolong jage ayna baik baik ey?"
me : "no biggie auntie. i'll take care of her just like my own sis."

aku still jage die mcm adik aku sndri until now. klo aku balik cuti, selalu bawak budak kecik ni pegi jalan jalan keliling seremban ni haa (takley bawak jauh jauh, nanti mama & papa die ingat aku nak kidnap baby girl diorang pulak). hehe xP this year, she's sixteen now. dah pandai jage diri dah. ayna, sorry tak dapat celebrate your birthday. i'm so sorry. :(

my name is, alia lee husin, wanna wish you HAPPY 16th BIRTHDAY TO AYNA AQILAH & HAPPY 17th BIRTHDAY TO AIFA SHIMKIN ! MAY ALLAH BLESS YOU, SAYANG ! <3