Blogger Templates

happy birthday kakak !



i'm alia lee husin, wanna wish you, HAPPY BIRThappy birthday kakak ! seriously, aku takde credit nak call or text kau, sorry laa. tapi aku nak wat sumthing special lg. aku nak poskan kat blog aku ni. rajin rajin laa follow blog aku ye? haha :D

aku knl buat 1st tyme dgn minaci ni dkt college (multimedia college eastern terengganu) a week after aku jadi fasilitator batch die. minaci ni kaye babe, gi college bawak pajero. aku ingtkan pensyarah mane laa, rupenye budak batch 16 yg tak dtg minggu orientasi. then ade laa sorang insan Allah ni kenalkan aku ngn die. die kate muke aku matang ?! MUAHAHAHAHAHAHAHA :D hari esok pun aku nampak kete die kat cafe. aku ape lg, aku ketuk laa tingkap kete die. terkezut minaci tuu. nasib baik tak buat '&%$#@' dalam kete tuu, klo tak, happy je aku menyamar jadi ustazah kat jabatan agame islam. haa ! ambik kau ! xP

bile lame lame dah kenal ngn minaci ni, die seorg yg baik, funny, tegas, caring, responsible, tough, errkk..ape lagi ey? ahh ! sumer okay laa ngn minaci ni. baru few days kenal die, die da bawak aku gi jumpe cousins die, family die & aku sempat tido kat umah die lg tuu. woo, i like ! <3 die pown budak kuda polo terengganu. pernah skali tuu die bawak aku gi TER (Terengganu Equestrian Resort) tmpt die blaja naik kuda dulu. die sangat laa suke gelakkan aku sebab aku takot kuda. ceyt ! tapi yg sedehnye, kami terpakse berpisah. die dpt keje nurse dkt alor setar, kedah. aku pulak kene transfer ke KL. dah lame kitorang tak jumpe. isk isk :'( kakak ! nanti adik datang terengganu cuti semester nanti, adik nak naik kuda, boley? boley kan? kan kan kan? ngeehehe xPHDAY TUAN AFIQAH TUAN ROZLAN !! I LOVE YOU SO MUCH SISTER ! MUAAHHH ! <3